Ferestre lemn stratificat

Ferestrele din lemn stratificat se realizeaza pe comanda in functie de preferintele clientilor. Va oferim diverse modele de ferestre lemn stratificat in functie de dorintele dvs., intr-o gama variata de finisaj. Puteti alege ferestre din lemn stratificat pin nordic, stejar sau alte esente. Toate sunt realizate la o inalta calitate cu echipamente CNC.

Pentru usile si ferestrele din lemn stratificat realizate, folosim doar materii prime si materiale de inalta calitate. Produsele obtinute au un grad ridicat de rezistenta si fiabilitate.

Toate produsele noastre sunt realizate numai pe masini cu comanda numerica si din materiale furnizate de producatori de renume mondial:

Lemnul folosit pentru usile si ferestrele realizate este de diferite esente dar in principal pin nordic si stejar stratificarea acestuia eliminand eventualele defecte ale lemnului cum ar fi torsionarea in timp si aparitia altor deformari si crapaturi.

Onoram comenzi din Arges, Dambovita, Brasov, Valcea, Olt, Dolj, Prahova, Bucuresti si restul tarii la cel mai bun raport calitate/pret. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru orice proiect de tamplarie cu geam termopan.

Galerie imagini ferestre lemn stratificat

Va oferim si usi de interior sau exterior din lemn stratificat.

RONEST FLY

Ne puteti contacta si prin:
Tel: +40 744 508 734

Va asteptam si la sediul nostru din:

  • Str. Traian, nr. 231,
    Campulung Muscel, Arges
sau online.

Onoram comenzile din Bucuresti si restul tarii in cel mai scurt timp posibil.